Het merk Exclusia: onze geschiedenis

-Brochure
Het verhaal van Exclusia begon met twee toenmalige studenten aan de Universiteit Utrecht. De studenten waren beiden werkzaam in de innovatiesector en werden tijdens een klein project in deze sector aangetrokken door een veelbelovende nieuwe innovatie: ultrasone verneveling. Samen hebben zij dit project met de nieuwe technologie tot een goed einde gebracht. Er waren ideeën om er verder uitgebreid aan te werken, maar die werden nagelaten vanwege de (toenmalige) tekortkomingen die de technologie vertoonde. De ultrasone chip was in die tijd nog niet krachtig genoeg om er een volwaardig product mee te ontwikkelen.


-Een onverwachte wending
Enkele jaren na het project en het afstuderen van beide studenten, bleek een van hen nog steeds bezig te zijn met de innovatie. Zelf een technisch persoon, was hij al een tijdje op zoek naar een oplossing voor de tekortkomingen van de technologie. Langzaam ontwikkelde hij verschillende ultrasone chips, en toen hij zijn vierde nieuwe ontwerp testte, bleek dat er een doorslaggevend resultaat was gevonden.

Er werd een nieuwe ultrasone chip van een dergelijk hoog niveau gevonden en de mogelijkheden met dit ontwerp lagen voor het grijpen.


- Maak je dromen waar
Na dit besluit kwamen de twee oude projectmaatjes onmiddellijk bij elkaar. De nieuwe ultrasone chip biedt nieuwe mogelijkheden, zoals een fijne dispersie van etherische olie, maar ook een langdurig continu effect. Zo ontstond het idee voor een nieuw product: een Aroma Diffuser speciaal gemaakt om een heerlijk aroma en vocht te verspreiden op een langdurige en krachtige manier. Exclusia werd geboren met dit idee. Het merk dat staat voor ultieme sereniteit, gecreëerd met authentieke Aroma Diffusers van superieure kwaliteit. Later is het bedrijf uitgegroeid tot een internationaal merk dat alle soorten producten aanbied. Voornamelijk kleding en schoenen is wat het merk tot iets groots heeft gemaakt. 

Onze specialisatie
Onze verstuivers maken gebruik van een innovatieve technologie genaamd Ultrasone Verneveling. Dit is een nieuwe, zeer doeltreffende technologie voor comfortregeling. Onderwater - en dus onhoorbare - hoogfrequente trillingen transformeren het water (met Aroma) in een microfijne nevel die via een stille ventilator de ruimte in wordt gestuwd.

Ultrasone luchtbevochtigers gebruiken weinig stroom; de energie die nodig is voor het verdampingsproces wordt aan de lucht onttrokken. Een vervangbaar ontkalkingspatroon zorgt voor een hygiënische, schone waternevel, vrij van kalkaanslag en andere minerale resten.

Ultrasone luchtbevochtigers hebben een ingebouwde hygrostaat en een traploze uitgangsregelaar. Dit proces doodt alle onzuiverheden in het water - zoals microben, schimmels - zodat het volkomen veilig is voor gebruik.

Naast deze specialisatie zijn we ook andere producten gaan verkopen die aansluiten bij onze gedachten en doelen. Deze producten vind je in ons menu bovenaan in onze collecties.


Waarom hanteren wij zo'n lange levertijd?
Omdat het voor veel klanten snel duidelijk is, hanteren wij een levertijd van 8 tot 12 werkdagen. Wij leggen de motivatie hiervoor uit in ons verzendbeleid.


Wat is het doel van Exclusia.nl?
Bij ons staat het altijd voorop dat we uw leven zo gemakkelijk mogelijk maken. Wij doen dit niet alleen door kleine verbeteringen in uw leven aan te bieden, maar ook door gadgets aan te bieden die uw dagelijkse activiteiten volledig veranderen op een positieve manier.


Waarom bieden wij een relatief klein aantal producten aan?
Dit is een zeer bewuste keuze die binnen dit bedrijf is gemaakt.Dit doen we omdat kwaliteit en service voor onze klanten prioriteit nummer één is. Door deze kwaliteit + service zo hoog mogelijk te houden, richten we ons op een kleiner aantal producten in plaats van duizenden verschillende producten.