Wat leuk dat je contact met ons zoekt! Heb je een vraag over je pakket? Lees dan onze FAQ hieronder, waarin de meest gestelde vragen staan. Hier vind je waarschijnlijk een antwoord! Niet het geval? Dan kunt u te allen tijde contact met ons opnemen.

1. Waar is mijn pakket?
Onze pakketten hebben een gemiddelde levertijd van 5 tot 20 werkdagen. Dat komt omdat we een bedrijf zijn dat om de wereld en de natuur geeft, en daarom willen we niet elke dag een paar bestellingen verzenden. We verzamelen pakketten in bulk en wanneer we onze minimale hoeveelheid bereiken, verzenden we ze allemaal tegelijk. We hopen dat je dit begrijpt en ons wilt helpen een betere en gezondere wereld te creëren.

2. Het is 20 werkdagen geleden en ik heb mijn pakket nog steeds niet ontvangen?
Het spijt ons dat dit is gebeurd... Heb je track en trace gecontroleerd? Soms lopen pakketten vast bij de douane. Wacht nog 7 dagen. Onze excuses voor het ongemak, maar we kunnen bevestigen dat in 95% van deze gevallen het pakket alsnog wordt afgeleverd. Heb je 20 werkdagen en 7 extra dagen gewacht? Neem contact met ons op, dan zoeken we samen naar een oplossing.

3. Waar vind ik mijn Track & Trace-code?
Zodra je bestelling wordt verzonden, ontvang je automatisch een Track & Trace-code. Het duurt ongeveer 3-5 dagen om een ​​track en trace te krijgen. Check ook je spammail, want soms komen onze e-mails daar terecht. Houd er rekening mee dat het enkele werkdagen kan duren voordat uw Track & Trace actief is.

4. Hoe kan ik mijn bestelling volgen?
U kunt uw bestelling volgen met het Track & Trace nummer dat u per e-mail heeft ontvangen. Voer Track & Trace in op onze Track & Trace-pagina om de status van uw levering te zien. Dat kan op deze pagina.


5. Ik ben niet tevreden met mijn pakket
Neem contact met ons op met uitleg + foto/video van het probleem en we helpen je zo snel mogelijk verder.


6. Nog steeds niet gevonden wat je zoekt?
Heeft u een vraag of een suggestie? Super goed! Heb je eerst onze FAQ gelezen?

Stuur ons een bericht op Facebook, klik hier of stuur een mail naar info@exclusia.nl